budan benden :D
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Geri: budan benden :D
süpersin sen resullllllllll:P
TheRacco- Mesaj Sayısı : 12
yolladıgın linkle alakalı imagehack.us denilen site uzerinden ornek veriyim bu siteye giriş yapınca resim pcnden uploadlarken resim bicimşendirmesini 800X600 yap sonra resim uploadlındıktan sonra resim sag tarafında veya ustunde DRECT diye bi yer olucak onun karsısındaki link resim merkezi bunu al tamamiyle bu foruma gel sayfa olustururken acılan yerde yukarki sıklardan biride resim ekle orayı tıkla acılan kutucuga o DRECTin karsısından aldıgın linki yapıstır okla bu kadar elimden geldigince duru b i dille anlatmaya calıstım oldugu kadar artık kusura bakma yine bi sorun cıkarsa yardımcı olmaya calısırım
WishB0ne- Mesaj Sayısı : 25
Eszükkk Murat abi ne derse o ezük murat abi ezükkkkkkkkkkkkkkkk
TarGaN- Mesaj Sayısı : 13
[u]WishB0ne demiş ki:yolladıgın linkle alakalı imagehack.us denilen site uzerinden ornek veriyim bu siteye giriş yapınca resim pcnden uploadlarken resim bicimşendirmesini 800X600 yap sonra resim uploadlındıktan sonra resim sag tarafında veya ustunde DRECT diye bi yer olucak onun karsısındaki link resim merkezi bunu al tamamiyle bu foruma gel sayfa olustururken acılan yerde yukarki sıklardan biride resim ekle orayı tıkla acılan kutucuga o DRECTin karsısından aldıgın linki yapıstır okla bu kadar elimden geldigince duru b i dille anlatmaya calıstım oldugu kadar artık kusura bakma yine bi sorun cıkarsa yardımcı olmaya calısırım
çok saol okurken bayıldım
elalemin magleri fistik gibi citir seninki niye sismis... az yedir sunu ya XD
ReturnoftheBerserker- Mesaj Sayısı : 4
WishB0ne demiş ki:yolladıgın linkle alakalı imagehack.us denilen site uzerinden ornek veriyim bu siteye giriş yapınca resim pcnden uploadlarken resim bicimşendirmesini 800X600 yap sonra resim uploadlındıktan sonra resim sag tarafında veya ustunde DRECT diye bi yer olucak onun karsısındaki link resim merkezi bunu al tamamiyle bu foruma gel sayfa olustururken acılan yerde yukarki sıklardan biride resim ekle orayı tıkla acılan kutucuga o DRECTin karsısından aldıgın linki yapıstır okla bu kadar elimden geldigince duru b i dille anlatmaya calıstım oldugu kadar artık kusura bakma yine bi sorun cıkarsa yardımcı olmaya calısırım
uzun hikaye al resim yapdim ona bakip yap tsk gerek yok letterden 999 mil atarsan sevinirim
King Zeki:)
ReturnoftheBerserker- Mesaj Sayısı : 4
1 sayfadaki 1 sayfası